Szeretettel köszöntelek a NetPolgár - Digitális Irástudó klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
M Imre
NetPolgár - Digitális Irástudó klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a NetPolgár - Digitális Irástudó klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
M Imre
NetPolgár - Digitális Irástudó klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a NetPolgár - Digitális Irástudó klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
M Imre
NetPolgár - Digitális Irástudó klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a NetPolgár - Digitális Irástudó klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
M Imre
NetPolgár - Digitális Irástudó klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nagyításhoz kattintson a képre
A magyar sonka régi tradíciókra épül. Ezek a gondos sózás, pácolás és persze a füstölés. A sertés combjának ilyen módon történő tartósítása a magyar parasztság évszázados gyökerekre épülő tradíciója. Legelterjedtebb felhasználása természetesen a húsvéti főtt sonka, mely nagy odafigyelés és gondos elkészítés esetében finom, szaftos sonkát nyújt a tojás mellé, de nyersen is fogyasztják és egyéb ételek ízesítésére (pl.:sonkás tészta, káposzta, bab stb.) is felhasználják. A parasztsonka egyik legnagyobb erénye az eltarthatósága - hiszen hajdanán nem álltak rendelkezésre a napjainkban megszokott hűtési lehetőségek.
|
|
M Imre írta 13 órája a(z) Helyközi Járat néven hat magyar szerkesztőség fogott össze, hogy minél több emberhez jussanak el a vidék ügyei blogbejegyzéshez:
Újabb letiltások Magyarországon – Grecsó és ...
M Imre írta 14 órája a(z) Párhuzamos államot épít a kiszervezett közvagyonból a Fidesz videóhoz:
FIDESZES „értékmentés” - így kerül a közvagyon térítés ...
M Imre írta 14 órája a(z) Fenntartható vízgazdálkodás táji szinten | 1/3. rész, Magfalva, 2022., Balogh Péter videóhoz:
Aug 15, 2025: ASZÁLY - az agrárminisztert szembesítettük...
M Imre írta 14 órája a(z) Párhuzamos államot épít a kiszervezett közvagyonból a Fidesz videóhoz:
Dr. Keresztes László Lóránt : Hatalmas lángokkal égett az ...
M Imre írta 14 órája a(z) Párhuzamos államot épít a kiszervezett közvagyonból a Fidesz videóhoz:
„Nagymaros polgármestereként világosan ...
M Imre írta 14 órája a(z) Az aszályra hivatkozva pusztítják a Zagyva-partot videóhoz:
Szendőfi Balázs: S a mai másik példa, ami mutatja, hogy ...
M Imre írta 1 napja a(z) Ismeri a szandi mandit? (Gyarmathy Lívia, 1969. | részlet) videóhoz:
Kovács Gellért Filmszerész: Sean Penn ma 65 éves. ...
M Imre írta 1 napja a(z) Egy ukrán újságíró írása 10 dologról, amit a Nyugatnak tudnia kell a kijevi helyzetről blogbejegyzéshez:
Csehszlovák Kém: Magyar új szankciója Magyarországgal ...
M Imre írta 1 napja a(z) Veganuár 2021 végeredmények – hatásunk a világra egyetlen hónap alatt blogbejegyzéshez:
Készül a jövő növényi alapú magyar konyhája | 2025. ...
M Imre írta 1 napja a(z) Network honlap hibák, jelenségek fórumtémában:
2025.08.17. | Ma reggel (vasárnap) léptem volna be a ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Húsvét...
Húsvét a tisztulás utáni újjászületés, vagyis a lezárás és új indításának az átélhető jelképe
Gondolatok Nagyhéten
Reál szeletelt párizsi és szeletelt sonka halálosan mérgező! - információ első kézből