Szeretettel köszöntelek a NetPolgár - Digitális Irástudó klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
M Imre
NetPolgár - Digitális Irástudó klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a NetPolgár - Digitális Irástudó klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
M Imre
NetPolgár - Digitális Irástudó klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a NetPolgár - Digitális Irástudó klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
M Imre
NetPolgár - Digitális Irástudó klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a NetPolgár - Digitális Irástudó klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
M Imre
NetPolgár - Digitális Irástudó klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nagyításhoz kattintson a képre
A magyar sonka régi tradíciókra épül. Ezek a gondos sózás, pácolás és persze a füstölés. A sertés combjának ilyen módon történő tartósítása a magyar parasztság évszázados gyökerekre épülő tradíciója. Legelterjedtebb felhasználása természetesen a húsvéti főtt sonka, mely nagy odafigyelés és gondos elkészítés esetében finom, szaftos sonkát nyújt a tojás mellé, de nyersen is fogyasztják és egyéb ételek ízesítésére (pl.:sonkás tészta, káposzta, bab stb.) is felhasználják. A parasztsonka egyik legnagyobb erénye az eltarthatósága - hiszen hajdanán nem álltak rendelkezésre a napjainkban megszokott hűtési lehetőségek.
|
|
M Imre írta 15 órája a(z) Mi a véleményed a klub tartalmáról? fórumtémában:
Budapest Bike Maffia Képek és számok a tegnap estéről! ...
M Imre írta 15 órája a(z) Mi a véleményed a klub tartalmáról? fórumtémában:
„Ennyit tudtunk tenni a rendelkezésünkre álló 58 ezer ...
M Imre írta 1 napja a(z) Mi a véleményed a klub tartalmáról? fórumtémában:
Habár Törökország a Párizsi Megállapodást aláírta, azt a...
M Imre írta 1 napja a(z) Mi a véleményed a klub tartalmáról? fórumtémában:
A Városligetbe tervezett múzeumi negyeddel ...
M Imre írta 1 napja a(z) Mi a véleményed a klub tartalmáról? fórumtémában:
Mostantól nem folyik tonnaszám a szenny záporkor a Ráckevei ...
M Imre írta 1 napja a(z) Mi a véleményed a klub tartalmáról? fórumtémában:
Abban a felelős diétázók, és a szakértők is egyetértenek,...
M Imre írta 1 napja a(z) Mi a véleményed a klub tartalmáról? fórumtémában:
Vélemény ... Hagytunk felnőni egy életképtelen generációt? .....
M Imre írta 1 napja a(z) Mi a véleményed a klub tartalmáról? fórumtémában:
Tele a Hold a szétdobált cuccainkkal: https://g7....
M Imre 1 napja új videót töltött fel:
M Imre új eseményt adott az eseménynaptárhoz: Tüntetés a szabad színházakért, a kultúra függetlenségéért: 2019. december 09., hétfő, 18:00–20:00, Madách Imre tér, Budapest 1075, Magyarország 2019.12.09. 18:00
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Húsvét...
Húsvét a tisztulás utáni újjászületés, vagyis a lezárás és új indításának az átélhető jelképe
Gondolatok Nagyhéten
Reál szeletelt párizsi és szeletelt sonka halálosan mérgező! - információ első kézből