Nagy Tunde üzente 15 éve

Nyugodjon békében!

Válasz

Kneifel András üzente 15 éve

Egyetértek...Szerintem az alkalomszerű (értsd: versenyhez időzített) szerekkel lehet nagy bajt csinálni, mert a hatás csak körülbelül becsülhető fel, a kockázatok (talán) kevésbé követhetők nyomon. Ha az adagolás személyre szabottan történik, a hosszú távú hatásokra is jobban oda lehet figyelni... De ezt csak a józan paraszti ész mondatja velem, tapasztalataim nincsenek e téren...

Válasz

Dr. Vágó Józsefné üzente 15 éve

36-évesen már nem szabad folytatni ilyen fokon a sportot, különösen nem a fizikai energiát igénylő sportokat. Nem volt már erre szüksége, és azok is felelősek, akik erre rábeszélték.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Ehhez nem lehet mit hozzátenni, sajnálatos tragédia. A sportban nagyon nagy a túlpörgés, a hajtás, és sajnos Kolonicsunk ezt nem bírta. Nyugodjon békében! Őszínte részvétem a csládtagoknak!
Üdvözlettel
Kovács Mónika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Sajnos minél több ilyesmi történik a sportolókkal ,sajnálom Kolonicsot is ,mert kíválló sportoló volt !Nyugodjon békében .

Válasz

Csizmadia István üzente 15 éve

Doppinggal, vagy anélkül az emberi szervezetet nem lehet büntetlenül tartósan túlterhelni. Sajnos a sport is ma már csak üzlet, nem az emberi értékekről szól. Itt is csak a pénz uralkodik.

Válasz

DiczkuneGazdag Aniko üzente 15 éve

Dopping ide vagy oda,nagyon sajnálom Kolonicsot,az én lányommal egyidős,neki eddig csak a sport volt,nagyon sokat dolgozott hogy idáig eljusson,az ő kitartását semmilyen dopping nem pótolja.Sajnos nem élhette meg az apai örömöket,a házasság ,az összetartozás györörüségét,az élet igazi izét,a szórakozást,neki csak a viz és az evező volt eddig.Csodálatos,kitartó igazi "Magyar " élsportoló volt ,az ország köszönettel tartozik neki és családjának,barátnőjének hogy segítették pájafutásában,hisz nekik is sokat kellett nélkülözni a szeretett "KOLÓT".
Nyugodjon békében.

Válasz

M Imre üzente 15 éve

Nem lehet jól hozzászólni.... Kérdés, hogy az orvosok találnak e valamit. Nem lenne jó, ha megdőlne egy mítosz...van azért sok sportoló, aki soha nem doppingolt. Manapság egyre könnyebb a doppingolásra rájönni...hol voltak az ellenőrök?
Kolonics 1996-ban Atlantában Horváth Csabával C-2 500 méteren, 2000-ben Sydney-ben pedig C-1 500-on nyert olimpiai aranyérmet, emellett 15-ször állhatott fel a dobogó legfelső fokára világbajnokságon. Pekingben Kozmann Györggyel indult volna két páros számban. Harminchat éves volt.
Hüttner Csaba korábbi világbajnok kenus a TV2 szerda reggeli műsorában beszélt a 36 évesen elhunyt kétszeres olimpiai bajnokról, megemlítve, hogy többször voltak rosszullétei a keddi tragédiát megelőzően is. Kolonics ugyanakkor rendszeresen járt orvoshoz, így minden ilyen esetben kivizsgáltatta magát, ám soha nem találtak nála semmilyen problémát.
Ludasi a, mesteredző szerint Kolonics mindig is odafigyelt magára, ha volt valami baja, azonnal orvoshoz ment, a múlt héten is volt egy kivizsgáláson. „Egymás után jönnek az újságírók, stábok, néhányan felvetik, nem állhat-e dopping a tragédia mögött. Erre csak azt tudom mondani, Gyurit idén már hatszor-nyolcszor ellenőrizték.”

Válasz

B Klári üzente 15 éve

Biomechanoid Koló egyik sporttársának álneve.
Úgy gondoltam, hogy az ő tollából idézve hitelesebben rálátunk a rendszerre, mintha a hírek alapján találgatnánk.
Nekem egyenlőre nincs elég információm, hogy eldöntsem, mennyire doppingolt Koló, vagy annak nevezhető-e egyáltalán a sportétrend és táplálékkiegészítők használata.
A célom épp az volt, amit Jozso említett.

Válasz

Czeller Károly üzente 15 éve

Sajnálom mind embert de mindenkinek tudnia kén e holl a határ.

Válasz

Novak Heni üzente 15 éve

Egyrészt olvassátok el ezt:
http://www.origo.hu/sport/egyeb/kajak-kenu/20080716-kolonics-gyorgy-hirtelen-szivhalal.html

Másrészt azt gondolom,semmi nincs véletlen.Nem volt már annyira fiatal hogy ilyen erőltetésnek tegye ki magát.Tudni kell megálllni! S nem ugy hogy jahj még ez az olimpia belefér. Biztos vagyok abban is hogy voltak figyelmeztető jelek az életében.Meg kell tanulni ezekre figyelni. Pl: sokszor elájult stb, ezek jelek!Csak nem figyelt rájuk. Lassan talán megtanuljuk hogy meddig birja fizikai határunk..

Válasz

Mohácsiné Zsóka üzente 15 éve

Egyetértek veled, a doppinggal kapcsolatbam, sajnos az ilyen esetekben mindenki rögtön nagyon tud mindent!

Tegnap hallottam a rádióban, hogy nem ez volt az első rosszulléte és ki is vizsgáltatta magát. Sajnos nem jöttek rá, hogy mi okozta. Nagyon nagy stressznek vannak kitéve a sportolóink és egyre többen mennek el nagyon fiatalon.

Nyugodjék békében.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Túl azon, hogy nagyon sok emberrel együtt én is borzasztóan sajnálom Kolonicsot, érdekes megvilágításba helyezted a dopping ügyet. Elgondolkodtató! (Remélem nem csak nekem!)

Válasz

L. Ágnes üzente 15 éve

Ki ez a Biomechanoid aki a cikket bejegyezte? Érdekes, a Danubius rádióba is betelefonált valaki, aki állította, hogy Kolo doppingolt. Lehet én nem voltam ott. Egy biztos. A dopping létezik és egyre nagyobb az ellenzők tábora. Kolóra visszatérve e cikk kapcsán mindenki úgy reagál, mintha egészen biztos volna, hogy Koló is a doppingolók táborához tartozott volna. Az ötödik olimpiájára készült. Nehezen tudom elképzelni, hogy kockáztatta volna az olimpián való részvételét doppingolással. tudva, hogy milyen szigorú ellenőrzéseken kell átesnie. Egy ilyen megmérettetésen való részvétel szerintem már önmagában is dopping. Gondoljuk csak el, micsoda erőfeszítés, mekkora stressz alatt van ilyenkor a sportoló. Pokoli feszültség lehet benne minden edzésen csak azért, hogy minden edzéseredménye hozza az elvárt eredményt. Iszonyú nyomás ez is egy sportolón. A doppingszerek talán éppen ezeket a feszültségeket segít feloldani. Szóval én azt hiszem Koló nem doppingolt, hiszen már a felkészülési időszakban is doppingellenőrzéseken esnek át az olimpikonok. Én hiszek a sport tisztaságában és Koló tisztaságában is. A ránehezedő stressz állíthatta meg a szívét. Remélem igazam lesz.

Válasz

Lázók Edina üzente 15 éve

hát szerintem ez borzasztó de azt gondolom erről hogy talán aki ezt csinálja annak bizony gondolkodnia kellene azon hogy ez vajon nekem megéri?talán még azzal is megelégednék hogy valaha én is egy érsportolo voltam.tehát szerintem a ezt cdsak később derül ki miután már belevágott,ebbe az egészbe hogy jobb legyen. de egyébként sajnálom őt nagyon,szomorú dolog.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Szia. Én teljessen ki vagyok akadva , hogy egyre több fiatal sportoló hal meg
mikor meghallotam a hirt elfogott a sirás. Tudod belegondoltam a családi életébe. A szüleinek szemükfénye volt biztos ez a jóképü fiatalember.És most nincs többé. Én ezt egyáltalán nem értem!!!.És felfoghatatlan.!! Derüljön ki mitől lett ez a borzasztó dolog.De sajnos visszahozni már nem lehet.Nyudodjon Békében.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Szia Klári ,hogy dühös vagy azt el is hiszem ,sajnálom tiszta szívemből ami ezzel a fiúval történt ,sajnos nem egyedi eset,engem is feldühitett az eset ,

Válasz

Kováts Lajosné üzente 15 éve

Szia Klárika!
Őszintén sajnálom ezt a fiút. Nyugodjon békével
Sajnos mostanában egyre több az ilyen értelmetlen halál.

Válasz